TJÄNSTER

Vi är experter på renovering av yachter i alla storlekar

Stockholm Yacht är ledande i Norden när det gäller renovering av yachter. Vi är ett av få företag som kan erbjuda en helhetstjänst, där vi kan totalt omvandla din yacht enligt dina önskemål kompletterat med vår expertis.

Oavsett om du vill renovera för att öka värdet inför en försäljning eller om du vill lägga till din personliga touch har vi en lösning som passar dig.

Vi hanterar projekt i alla storlekar, men har en förkärlek för stora och omfattande projekt. Det är inte bara för att dessa projekt låter oss visa vår kreativa bredd, utan för att det ger oss möjlighet att till fullo utnyttja vår kompetens inom planering och genomförande. Vi fullföljer alltid det vi tar oss för, inom utsatt budget och tid.

VÅRT ERBJUDANDE

Interiör

Vi ger din yacht ett nytt fräscht utseende. Kanske önskar du uppdatera med ett modernare färgval eller genomgripande förändra den invändiga planlösningen. Vår hantverksskicklighet omfattar en bred uppsättning tjänster, inklusive arkitektonisk foliering, lackering, installation av natursten, snickeriarbeten, köksrenoveringar samt utbyte av textilier och mattor.

Bli inspirerad av våra referensprojekt

Princess V65 som genomgått en komplett invändig make-over

Exteriör

Ingen kommer ihåg en vanlig vit båt, men alla kommer att märka en som har förvandlats med vår hjälp. Vi är kända för våra totala färgförändringar där vi med hjälp av foliering och lackering kan omvandla en båt till något helt annat. Om du har specifika områden på din yacht som behöver förbättras och förändras, kan vi hjälpa till med detta.

Med korta ledtider och en otrolig detaljnivå på våra utförda arbeten är en exteriör make-over ett kostnadseffektivt och elegant sätt att skapa en unik och personlig prägel på din båt. Oavsett om du vill förändra färgen på hela båten eller bara på vissa delar, har vi erfarenheten och expertisen för att hjälpa dig att uppnå din vision.

Om du vill att din båt ska sticka ut från mängden och verkligen fånga uppmärksamheten, kontakta oss för en konsultation och låt oss förvandla din båt till något minnesvärt.

Bli inspirerad av våra referensprojekt

Galeon 430 komplett exteriör refitt
Galeon 700 raptor komplett exteriör refitt

Utrustning och tillbehör

Utöver estetiska renoveringar erbjuder vi även strukturella ombyggnationer och installation av utrustning för din yacht. Vi har erfarenhet av att installera hydrauliska badbyggor och transformers, vilket kan öka funktionaliteten och komforten på din yacht.

Som återförsäljare för Modics hydraulsystem i Norden, erbjuder vi högkvalitativa lösningar för dina hydrauliska behov på din yacht. Dessutom säljer vi Raymarine navigationsutrustning, som ger dig den senaste tekniken för att säkert och effektivt navigera på vattnet.

Vi erbjuder också Victron-system för energihantering, vilket ger din yacht den flexibilitet och pålitlighet den behöver för att hålla sig i toppskick. Med vårt breda utbud av produkter och tjänster kan vi hjälpa dig att optimera din yachts prestanda och komfort.

Oavsett om du är intresserad av en estetisk renovering, en strukturell ombyggnation, eller installation av ny utrustning, har vi kompetensen och resurserna för att göra din yacht till det bästa den kan vara. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förverkliga din vision för din yacht.

Bli inspirerad av våra referensprojekt

Installation av hydraulisk badbrygga på Princess V65