• <iframe src="https://widget.reco.se/v2/widget/4038592?mode=HORIZONTAL_SMALL" width="100%" height="64" scrolling="no" style="border:0;display:block" data-reactroot=""></iframe>
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Kör lyxyacht

  • 3 995 kr

Kontakta oss för mer information

Upplev den maximala lyxen – prova på att vara kapten på en yacht. Nu har du chansen att uppleva Stockholms skärgård bakom rodret på en riktig italiensk lyxyacht.

  • Lär dig styra en yacht
  • Lyxigaste sättet att utforska Stockholms skärgård
  • Snacks, drinkar och tilltugg serveras under hela turen

Här erbjuds du en oförglömlig yachtupplevelse i Stockholm – där du själv får uppleva hur det är att köra och äga en italiensk lyxyacht. Ni utforskar tillsammans med erfarna instruktörer Stockholms skärgård med full komfort ombord på den 17m långa yachten ”Bella III”.

Du får en detaljerad instruktion och genomgång av yachtens tekniska system och för att själv på ett säkert sätt kunna navigera. Våra instruktörer finns alltid med och styr yachten med dubbelkommando för att säkerställa allas säkerhet ombord. Ni varvar den tre timmar långa turen med teori, körning och sightseeing. Förutom genomgång av de tekniska systemen, får du också se och använda yachten fullt ut, precis som en ägare av den. Vid fint väder stannar ni för bad, och snacks, drinkar och tilltugg serveras under hela turen.

Viktig information: Om ni är en grupp på minst fyra personer kan ni få tillgång till yachten exklusivt.


Tid:
Upplevelsen är 3h varav ca 1h är teori. Körtid per person ca 20 minuter.

Plats: 
Vi utgår från centrala Stockholm.
Yachtcharter

15 000 kr