TJÄNSTER

Belysning för yachter och båtar

Invändig och utvändig belysning

Modern belysningsdesign handlar inte enbart om antalet ljuskällor, utan även om deras placering och hur de anpassas till ändamålet. På detta område är vi experter, särskilt när det gäller yachter och båtar. Vår specialitet är att designa och installera invändig belysning som spänner från sänglampor till dolda ljuskällor som ger rätt stämning ombord.

Belysning är mer än bara ljus; det är ett designelement. Rätt belysningsval kan förändra hela känslan i ett utrymme. Vårt team av designers ser till att belysningen matchar din personliga smak samtidigt som den smälter samman med båtens övergripande stil.

För dem som vill addera en extra touch, erbjuder vi undervattensbelysning där färgval kan styras via både din plotter och mobiltelefon. Vi kan även bistå med accentbelysning på däck, i undertak eller andra specifika platser på båten, allt baserat på vår breda erfarenhet inom området.

Invändig och undervattensbelysning

BELYSNING

Vi hjälper dig välja

Det finns en mängd olika material och lösningar för att uppdatera sin belysning och skapa rätt stämning.

Våra designers hjälper dig att hitta just rätt lösning för dina behov. Vill du även kombinera ny belysning med tex interiör folering och byte av väggar och innertak eller andra renoveringar gör vi en övergripande design för att möta din vision.Belysning i båt

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt