TJÄNSTER

Bord och snickerier för yachter och båtar

Moderna och flexibla bordslösningar

För den som äger en yacht eller båt är utrymmeseffektivitet och flexibilitet av största vikt. Ett av de bästa sätten att uppnå detta på är genom att investera i ett höj- och sänkbart bord, som inte bara fungerar som en matplats, utan även kan fällas ihop för att agera som ett elegant soffbord. Vi kan erbjuda specialbyggda bord i flera olika modeller som förutom att erbjuda mer flexbilitet också är en uppgradering för din interiör. Borden kan levereras med infälld natursten, rostfria element mm för att uppfylla din yachts och båt design mönster.

Snickerier och specialmöbler ingår likväl bland våra tjänster. Kanske vill du bygga om en soffa, kanske vill du flytta köket? Oavsett vad ditt behov kan våra designers tillsammans med dig ta fram en lösning som löser både funktion och estitik.BORD OCH SNICKERIER

Vi hjälper dig välja

Det finns en mängd olika material att välja mellan när det gäller bord och snickerier. Solida färger, trä och metall är bara några av valen. Valet av material påverkar inte bara utseende, utan också dess hållbarhet och underhållsbehov.

Våra designers hjälper dig att hitta just rätt lösning för dina behov. Vill du även kombinera byte ett nytt bord med tex interiör folering och byte av väggar och innertak eller andra renoveringar gör vi en övergripande design för att möta din vision.

Specialbyggt bord för Princess V65

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt