TJÄNSTER

Mattor och golv

Uppdatera dina mattor och golv

En yacht är inte bara ett transportmedel på vattnet, det är också en plats för avkoppling, nöje och representation. Med tiden kan golv och mattor i din yacht börja visa tecken på slitage, eller kanske inte längre spegla din personliga stil och smak. Att förnya dessa ytor kan ge din båt ett helt nytt liv och lyfta den estetiska upplevelsen för både dig och dina gäster.

Varför byta golv och mattor i din yacht?

  1. Slitage: Särskilt i högtrafikerade områden kan golv och mattor slitas ut, bli fläckiga eller till och med skadas.
  2. Modernisera: Designpreferenser ändras med tiden. Genom att uppdatera golvet eller mattorna kan du ge din yacht en modern känsla.
  3. Komfort: Ett nytt golv eller mjuka, lyxiga mattor kan förhöja komforten ombord.
  4. Ökad värde: Investering i nytt golv eller mattor kan potentiellt öka återförsäljningsvärdet på din yacht.

Att förnya golv och mattor på din yacht är inte bara en estetisk uppdatering; det är en investering i din båts komfort, funktionalitet och värde.

MATTOR OCHGOLV

Vi hjälper dig välja

Det finns en mängd olika material att välja mellan när det gäller golv och mattor. Våra designers hjälper dig att hitta just rätt matta eller golv för dina behov.

Vill du även kombinera byte av mattor eller golv med tex interiör folering och byte av väggar och innertak eller andra renoveringar gör vi en övergripande design för att möta din vision.Byte av mattor och vägtextilier i en Bavria Sport 43

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt