bAVARIA 43 sPORT

Fokus på textiler och utrustning

Projekt BRIEF

Fokus på färg och form när vi förfinade rymliga Bavaria 43 Sport. Med exklusiva textiler och mattor kombinerat med ett uppdaterat färgschema förnyade vi båten.

Modell
Bavaria 43 Sport – 2012
Slutfört år
2020
Moment
Interiör, teknik, exteriör
FLERA NYANSER AV GRÅTT

Ägaren ville höja komfort nivån och öka “mysfaktorn” i sin relativt kala Bavaria 43 Sport. Vi installerade nya exklusiva mattor i en sober grå färgskala. I salongen ersattes soffa med det utdaterade konstlädret till en grövre textil och kombinerades sedan med ett custom byggt i marmor och rostfritt stål. I samtliga hytter klädes vi om säng och vägg textieler för att få ett mjukare och varmare intryck. I sittbrunnen klädes alla dynor om till nya funktionella dynor gjorde i Silvertex.

FOKUS PÅ KÖK

Den förra ägaren av båten hade gjort ingrep i köket, vi återställde dessa samtidigt som vi måttanpassade stommar för att kunna en installera en ny mikrovågsugn. Vidare folierades köksluckor i ljusgrått och bänkskivan fick ett kompletterande “back-splash” i samma marmor som bordet. Resultatet blev ett kök som harmoniserade med resten av båtens nya färgschema och stil. En sak fattades dock – en diskmaskin men vart skulle den få plats? Sagt och gjort, vi byggde ett nytt skåp i gästkabinen och installerade diskmaskinen där, bara en armlängd från det nyrenoverade köket.

INGEN REFIT UTAN TEKNISKA UPPDATERINGAR

Listan på tekniska uppdateringar är lång. Vi installerade Zipwake, nytt högtalarsystem, ny undervattensbelysning, uppdaterade navigationsutrustning, installerade nytt ankarspel i akter från anchormatic för att nämna några av höjdpunkterna.