OM OSS

Lär känna Stockholm Yacht

Krister Brunstedt, med en bakgrund av internationell erfarenhet och framgång inom IT-sektorn, lade grunden till Stockholm Yacht 2021. Hans övergång från IT-världen till båtbranschen blev snabbt en framgångshistoria och Stockholm Yacht har etablerat sig som en trovärdig spelare för dem med höga ambitioner, oavsett om det handlar om att sälja eller uppgradera sin yacht. Företagets rykte stärktes av framgångsrik försäljning av yachter av alla storlekar till internationella kunder, och dess expertis syns tydligt i både stora och mindre renoveringsprojekt.

Det som driver Stockholm Yacht i varje uppdrag är en strävan att inte bara möta, utan också överträffa kundens förväntningar. Mer än bara en båtförmedlare, strävar vi efter att vara en framåtblickande samarbetspartner. Med ett tydligt fokus på kommunikation, ekonomisk integritet, förstklassig kvalitet och noggranna tidsplaner, skiljer vi oss markant från våra branschkollegor.

Företaget har idag har knutit till sig de bästa produkterna och underleverantörerna i branschen för att kunna erbjuda en bredd av tjänster.

Möt vårt team

Nyckeln i vår framgång är vår samlade kompetens och vår bredd. Vi är stolta över vår förmåga att kombinera hands-on exekvering med strategi, planering och inte minst branschledande kreativitet och design.

FÖRSÄLJNING

Krister Brunstedt, VD
krister.brunstedt@stockholmyacht.se

Teknik och renovering

Henrik Atterskog
henrik.atterskog@stockholmyacht.se

DESIGN

Lisa Sjöberg
lisa.sjoberg@stockholmyacht.se

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt

Varumärken och leverantörer

Vi är glada över att få representera branschens bästa varumärken och leverantörer