TJÄNSTER

Syntetisk teak med EVO Decking

Stockholm Yacht är återförsäljare och installatör för det banbrytande syntetiska teakalternativet EVO Decking.
EVO decking är det ledande syntetiska teakdäcket som erbjuder utseendet och känslan av äkta teak.

SYNTETISK TEAK

Äntligen realistiskt utseende

Syntetiska teak tillverkade av PVC har funnits på marknaden i många år och bevisat sig vara ett bra och underhållsfritt alternativ till traditionell teak. Dock har det funnits ett problem, de har inte sett eller känts realistiska ut – tills nu.

EVO Decking är en ny revolutionerande produkt som inte både ser ut och känns som riktigt teak men som också ger de många fördelarna med ett PVC däck.

EVO Decking har valt den bästa PVC-formulan som ger lång livslängd år efter år. Som du kan förvänta dig har den utmärkta halkfria egenskaper, även när den är våt, och är UV-stabiliserad.

EVO DECKING

Utbud av färger

Vårt utbud inkluderar sex unika nyanser av teak, samt alternativ i kol och titan. Dessa är tillgängliga med detaljer i svart (enligt bild), vitt och silver. En favorit bland kunderna är även att mixa olika nyanser för att återskapa utseendet av traditionellt teak. Genom att kombinera varierande färger inom ett specifikt färgområde, såsom “ljus mix”, uppnår vi en perfekt imitation.

GE MIG ETT PRIS!

Offertförfrågan

Vad kostar kalaset undrar du säkert?

Priset på Evo Decking är baserat på antal kvadratmeter däck som ska läggas samt komplexiteten på däcket. Priset för tillverkade paneler varierar mellan 6500-8000kr/m2.

Till det tillkommer kostnaden för att malla båten inför tillverkningen samt installation av däcket.

För att ge dig en offert, vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24h med prisförslag!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Har du ett befintlig teakdäck idag som du vill att vi tar bort?

HUR GÅR DET TILL?

Installation

Kontakta oss för en smidig och precisa installation där vi tar hand om hela processen från början till slut. Vårt första steg i varje projekt är att noggrant mäta upp din båt för att skapa en exakt mall. Detta kritiska steg säkerställer att vi kan ta hänsyn till eventuella avvikelser mellan olika båtmodeller och ger oss även möjlighet att identifiera och föreslå eventuella förbättringar jämfört med det traditionella däcket. Om du önskar ta bort befintlig teak, står vi redo att hantera detta åt dig, inklusive borttagning av alla tillhörande beslag.

När det kommer till installationen av Evo decking, är vi flexibla med arbetsmiljön och kan utföra installationen utomhus under förutsättning att temperaturen är tillräckligt hög för att materialet ska kunna hanteras korrekt. För installationer som planeras under kyligare delar av året, erbjuder vi en tjänst där vi hämtar din båt och för den till våra uppvärmda lokaler. Detta ger oss möjligheten att fortsätta arbetet oavsett väderförhållanden och garanterar att din båt är i trygga händer.

Vårt engagemang är att tillhandahålla en tjänst som inte bara är effektiv och tillförlitlig, men som också överskrider dina förväntningar genom hela installationsprocessen.Badbrygga på Fairline Phantom 48 med “Light mix”
Trappsteg i färgen “Light mix”

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt