TJÄNSTER

Bänkskivor för yachter och båtar

Bänkskivor för estetik och funktion

En av de mest iögonfallande förändringarna du kan göra, speciellt i ett som kök är att byta bänkskivor. Denna uppdatering är inte bara estetisk, utan kan också förbättra funktionaliteten och hållbarheten av ytan då nya moderna material erbjuder mer egenskaper.

När det gäller yachter och båtar, finns det några ytterligare överväganden att ta hänsyn till. Eftersom en yacht ständigt rör sig och är utsatt för marin miljö, behöver materialen vara särskilt robusta och att installera bänkskivor på en yacht kan vara mer utmanande än i ett hem, eftersom utrymmet ofta är begränsat och formen på yachten kan göra det svårt att passa stora skivor.

Vi är specialister på bänkskivor för kök och andra ytor i just yachter och båtar. Vi tar hand om hela processen från idé till färdig installation. Behöver också vitvaror eller vvs uppdateras erbjuder vi även det.

bÄNKSKIVOR

Vi hjälper dig välja

Det finns en mängd olika material att välja mellan när det gäller bänkskivor. Granit, marmor, kvarts, laminat och rostfritt stål är bara några av de populära alternativen. Valet av material påverkar inte bara bänkskivans utseende, utan också dess hållbarhet och underhållsbehov.

Våra designers hjälper dig att hitta just rätt bänkskiva för dina behov. Vill du även kombinera byte av bänkskiva med tex interiör folering och byte av väggar och innertak eller andra renoveringar gör vi en övergripande design för att möta din vision.

Byte av bänkskiva och blandare i Rio Colorado 54

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt