TJÄNSTER

Vi förlänger badbryggor

Kom närmre vattnet med en sänkbar badbrygga

Att spendera tid ute på vattnet med din båt är en av de mest avkopplande och njutbara upplevelserna man kan ha. Men oavsett om du njuter av en lugn eftermiddag i skärgården eller en heldag ute på havet, finns det en komponent som kan förbättra din uppelvelse: badbryggan. Många äldre båtar har små badbryggor och saknar också hydraulik som gör att man kan sänka ner badbryggan under vattennivån.

Vi erbjuder kompletta installationer och förlängningar badbryggor med eller utan hydraulik. En komplett installation innebär att vi tar hand om alla moment vilket innefattar tillverkning av den nya badbrygga, installation av den samt konfigurering. Vi jobbar bara med kvalitetsprodukter och är distrubötrer för Modics hydrauliksystem (använts bla av Marex) i Skandinavien.

Våra badbryggor kan utrutstas med flera tillbehör som trappor, integrerade fästen för jolle och vattenskoter. Vi kan leverera dom med tradtionell teak eller syntetisk teak från Ecodeck.

Förlängd badbrygga med trappa till Princess V65

BADBRYGGOR

Vi hjälper dig välja

Det finns en mängd olika lösningar hur en ny badbrygga kan utformas. Kanske vill du kopiera båtens stilspråk eller kanske vill du ha en egen custom design? Oavsett vad som är rätt för dig hjälper vi dig att förverkliga din vision.

Kanske målet är att ta med dig vattenskoter eller kanske en Williams jet tender på badbryggan? Våra hydrauliska lyftar kan hantera upp till 2000kg och vi har flera olika modeller som kan anpassas till just din båt. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just dig.Förlängd badbrygga med Flexiteek till en 54-fots båt.

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt

Tekniska tjänster

Badbryggor

Elsystem

Toaletter

Navigationsutrustning