TJÄNSTER

Vi skapar unika båtar

Stockholm Yacht är pionjär i Norden när det gäller renovering av yachter & båtar

Vi är ett av få företag som kan erbjuda en helhetstjänst, där vi kan totalt omvandla din båt enligt dina önskemål kompletterat med vår expertis och öga för design.

Oavsett om du vill renovera för att öka värdet inför en försäljning eller om du vill lägga till din personliga touch har vi en lösning som passar dig.

Vi hanterar projekt i alla storlekar, men har en förkärlek för stora och omfattande projekt. Det är inte bara för att dessa projekt låter oss visa vår kreativa bredd, utan för att det ger oss möjlighet att till fullo utnyttja vår kompetens inom planering och genomförande. Vi fullföljer alltid det vi tar oss för, inom utsatt budget och tid.

VILL DU RENOVERA DIN YACHT ELLER BÅT? KONTAKTA OSS SÅ HITTAR VI EN LÖSNING FÖR DIG

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

BÅT RENOVERING

Hur går det till?

Varje kund hos oss har unika behov och preferenser, vilket vi uppskattar. Medan en del av våra kunder önskar renovera för att uppnå en ny funktion, föredrar andra att ha friheten att välja material och design. Därför inleder vi alltid varje projekt med en genomgripande designprocess. Tillsammans med er utformar vi projektets mål och den slutliga produkten.

Vårt team av inredningsdesigner och ingenjörer utvecklar sedan en detaljerad plan, inklusive materialval, tekniska aspekter och ritningar. Detta för att skapa klarhet i vad vi gemensamt kommer att realisera.

Utförandet av arbetet kan äga rum antingen i våra lokaler eller på en plats ni föreslår, och genom hela processen guidar vår erfarna projektledare er från den ursprungliga idén till den färdiga produkten.

INTERIöR

Förnya din inredning

Oavsett om du har en äldre yacht eller båt som du vill förnya eller om du har en nyare modell du helt enkelt vill anpassa efter dina önskemål har vi lösningar för dig. Att förnya interiören är ett effektivt sätt att skapa en helt ny känsla ombord och höja komforten. Våra designers skapar unika lösningar som passar ditt tycke och smak.

Precis som i våra hem förändras trender och formspråk över tiden och att uppdatera din yacht eller båt till ett modernare snitt ger den många extra år av glädje.

Vi jobbar med många olika hantverk och det som gör oss unika är att vi har samlad all kompetens på samma ställe för att kunna erbjuda dig som kund ett helhetsåtagande. Oavsett om du vill göra en total make-over eller kanske mindre justeringar har vi en lösning för dig.

EXTERIÖR

Design som märks

Ingen kommer ihåg en vanlig vit båt, men alla kommer att märka en som har förvandlats med vår hjälp. Vi är kända för våra totala färgförändringar där vi med hjälp av foliering och lackering kan omvandla en båt till något helt annat. Om du har specifika områden på din yacht som behöver förbättras och förändras, kan vi hjälpa till med detta.

Med korta ledtider och en otrolig detaljnivå på våra utförda arbeten är en exteriör make-over ett kostnadseffektivt och elegant sätt att skapa en unik och personlig prägel på din båt. Oavsett om du vill förändra färgen på hela båten eller bara på vissa delar, har vi erfarenheten och expertisen för att hjälpa dig att uppnå din vision.

Om du vill att din båt ska sticka ut från mängden och verkligen fånga uppmärksamheten, kontakta oss för en konsultation och låt oss förvandla din båt till något minnesvärt.

Galeon 430 komplett exteriör refitt
Galeon 700 raptor komplett exteriör refitt

Exteriöra tjänster

Syntetisk teak

Utvalda Projekt

Bli inspererad

TEKNIK

Uppgradering och driftsäkerhet

Utöver estetiska renoveringar erbjuder vi även strukturella ombyggnationer och installation av utrustning för din yacht och båt

Som återförsäljare för Modics hydraulsystem i Norden, erbjuder vi högkvalitativa lösningar för dina hydrauliska behov som tex badbryggar och transformers. Dessutom säljer vi Raymarine navigationsutrustning, som ger dig den senaste tekniken för att säkert och effektivt navigera på vattnet.

Vi erbjuder också Victron-system för el, vilket ger din yacht den flexibilitet och pålitlighet den behöver för att hålla sig i toppskick. Med vårt breda utbud av produkter och tjänster kan vi hjälpa dig att optimera din yachts prestanda och komfort.

Oavsett om du är intresserad av en estetisk renovering, en strukturell ombyggnation, eller installation av ny utrustning, har vi kompetensen och resurserna för att göra din yacht till det bästa den kan vara. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förverkliga din vision för din yacht.

Installation av hydraulisk badbrygga på Princess V65

Tekniska tjänster

Badbryggor

Elsystem

Toaletter

Navigationsutrustning