TJÄNSTER

Väggar och innertak

Moderna inredningar med nya väggar och innertak

Har du märkt att textilierna på väggarna och innertaket i din äldre yacht eller båt börjar slitas, eller kanske till och med lossnar? Detta är inte ovanligt, särskilt i äldre brittiska båtar där fukten kan få limmet att försvagas och väggarna eller taket att bli slappa. Eller kanske äger du en nyare båt men önskar ge den en mer personlig prägel? Oavsett ditt scenario finns vi här för att hjälpa till.

Med vårt team av erfarna hantverkare kan vi ge dina textilbeklädda väggar och innertak en nystart Vi överväger även att omdesigna takets layout för att införliva modern belysning. Genom att investera i nya textilier kan du förvandla estetik och komfort med relativt enkla medel.

Har du väggar eller innertak som är hårda ytor kan vi tex foliera dessa eller inreda dom med spännande andra material som ribbpaneler och stenmaterial.

VÄGGAR OCH INNERTAK

Vi hjälper dig välja

Våra designers hjälper dig att hitta rätt materialval för din designvision. Vill du även kombinera din renovering med tex interiör foliering och byte av bänkskivor eller andra renoveringar gör vi en övergripande design för en helthetskänsla.

Moodboard för renovering av Princess V65
Moodboard i projekt Bella IV

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt