Stockholmyacht - hyr vår yacht i Stockholm! | Tjänster
148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-148,page-parent,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Tjänster

YACHTCHARTER

Stockholm Yacht erbjuder en oförglömlig yachtupplevelse i Stockholm – inspirerad av medelhavet. Kliv ombord på vår Italienska lyxjakt och låt dig själv, dina kollegor, kunder och vänner uppleva en unik upplevelse. Tillsammans cruisar vi genom Stockholms stad och skärgård med välfyllda glas och välsmakande delikatesser. Se våra färdiga paket eller kontakta oss för att skräddarsy ditt eget event.

IMPORTERA

Stockholm Yacht har stor erfarenhet att köpa och importera yachter och båtar från både Frankrike och Italien där prisbilden är mycket attraktiv. Genom våra lokala samarbetspartners hjälper vi dig hitta och importera din drömbåt.

YACHTKURS

Stockholm Yacht erbjuder som enda företag i Sverige en förarutbildning för handhavande av en yacht för privat bruk. Vi lär dig att praktiskt köra en yacht och går igenom hur du hanterar all utrustning, och lägger till i gästhamn. Vi delar med oss av handfasta tips så att du blir en yachtkapten på nolltid!