TJÄNSTER

Navigationsutrustning

Moderna navigationssystem

Havets mystik och äventyrlighet lockar många, men för att fullt ut kunna uppskatta dess skönhet är det avgörande med pålitlig navigationsutrustning. Vi inser betydelsen av att kunna lita på sin navigationsutrustning när man korsar dessa vatten.

Därför har vi valt att samarbeta med Raymarine, en frontfigur inom marinteknologi, känd för sin spetsteknologi, användarvänlighet och hållbarhet. Oavsett om din resa är en kort utflykt eller en längre sjöresa, erbjuder Raymarine den trygghet och information du behöver för säker navigation.

Utöver Raymarine är vi också stolta över att vara installatörer av Orca, det banbrytande norska navigationssystemet som ofta jämförs med Google Maps för havet. Vi har den unika erfarenheten av att ha installerat Orca på specialdesignade, större skärmar för lyxyachter, vilket möjligen gör oss till den enda aktören med den expertisen.Navigationssystem

Vi hjälper dig välja

Marknaden och antalet produkter för navigation är bred och ibland snårig. Vi hjälper dig hitta den lösningen som bäst passar dina behov och krav. Vi utför projektetering och installation på plats där din båt ligger eller i våra lokaler.

Raymarine Axiom plotter

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt

Tekniska tjänster

Badbryggor

Elsystem

Toaletter

Navigationsutrustning