TJÄNSTER

Dynor och textilier

Förnya din yacht eller båt med nya dynor och textilier

Dynor och textilier är inte bara praktiska inslag i en yacht eller båt, utan de bidrar också kraftigt till den övergripande upplevelsen ombord. När dessa komponenter blir slitna eller föråldrade kan det negativt påverka både estetiken och komforten. Vi förstår detta och därför specialiserar vi oss på att tillverka nya dynor och textilier med moderna material, och dessutom med en möjlighet för dig att ha en helt egen design.

Medan många företag kan erbjuda dig nya dynor, skiljer vi oss ut med vår unika designkapacitet. Vi kan förvandla din yacht eller båts interiör till något verkligen enastående. Oavsett om det handlar om utvändiga dynor, inredningsdynor, lakan, gardiner, överkast, plädar eller madrasser, strävar vi efter att leverera produkter som harmonierar perfekt med din båts stil och atmosfär. Genom åren har vi haft förmånen att betjäna många nöjda kunder, och vi ser fram emot att hjälpa dig att lyfta lyxfaktorn på din yacht eller båt till nästa nivå.

Förnya din yacht eller båt med nya dynor och textilier

DYNOR OCH TEXTILIER

Vi hjälper dig välja

Det finns en mängd olika material att välja mellan när det gäller dynor och textilier. Konstläder, Silvertex, Alacantara är bara några av de populäraste varianterna men utbudet är gigantiskt. Valet av material påverkar inte bara utseende, utan också dess hållbarhet och underhållsbehov.

Våra designers hjälper dig att hitta just rätt lösning för dina behov. Vill du även kombinera byte ett nytt bord med tex interiör folering och byte av väggar och innertak eller andra renoveringar gör vi en övergripande design för att möta din vision.Våra designers hjälper dig att hitta just rätt lösning för dina behov.

Utvalda Projekt

Bli inspererad av våra utvalda projekt